Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zarabianie coinsów. Fifa world

zaku5422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakieś sposoby na szybsze zarabianie coinsów do fify world?

Jeden + znaczy tak wiele a więc nie załój to tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

Granie dużej ilości meczy w sezonach online i turniejach online.

W kwesti grania meczy zgodze sie z Toba idzie tam zarobic ale to dopiero pewnie na poziomie lig 1-3 (utrzymanie nie wiem ile daje) ale na poczatku to jest bardzo ciezko. Ogladalem juz wiele filmikow na yt jak "Pan" majacy prawie 300k na koncie i 10 lvl mowil ze sprzedal zawodnikow i tyle uzbieral.. wiec ja sie pytam skad on mial takich zawodnikow? ja obecnie mam 20 lvl i jestem w 5 lidze (sklad BPL) ale badzo slaby niestety :( ale wracajac do tematu.. otworzylem juz rozne paczki te za 7,5k te za 15k te za 50k i z zadnej nie wypadl mi zawodnik wart wiecej niz 20k... raz ale to z paczki "gratisowej" wypadl mi Balotelli wiec nie moglem go sprzedac.. a tak to same gow** za przeproszeniem mi wypadaja warte prawe nic... wiec ja nie wiem jak oni to robia i maja przydkladowo 100k + coinsow... ja mialem maksymalnie 23k...

PS. Jakby byl ktos tak łaskawy i utworzył taki "łopatologiczny" poradnik dla calkowicie zielonych co nie mieli stycznosci z UT bylbym bardzo wdzieczny :) lub tez za porady pw :)

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

@Up

Mówisz że otworzyłeś paczke za 50k a maksymalnie ilość monet miałeś 23k ... jakim cudem ? :D

za zł :( był to pierwszy i ostatni wydatek realnej kasy na ta gre (zeby byla jasnosc wartosc paczk 50k coinsow a 1k tych tam fifa points czyli 30 zl)

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

W sezonach online najwięcej kasy dostajesz.Jest dobry sposób na zarobek np możesz zakupić z 30 tysięcy coinsów za niecałe 5 zł przez allegro od innych użytkowników.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...